Gastenboek

We zijn benieuwd naar uw ervaringen bij ons. Plaats hier een reactie.


Overweldigend!

Door van der Horst op 20/02/2017

Afgelopen vrijdag 17 Februari 2017 een top echo gehad en wat was dit een fantastisch mooie ervaring. Majdi doet dit al heeel wat jaren, maar geeft je toch het gevoel alsof je uniek bent, ze neemt de tijd en legt er zoveel enthousiasme in. Zo fijn! Dit was voor ons een echo met 26 weken, van ons eerste kindje. Maar met 34 laten we er nog 1 maken, gewoon omdat het zo'n bijzonder mooie overweldigende ervaring is en de foto's en beelden magisch mooi!


Zo mooi en zo bijzonder

Door Bianca Elshout op 12/05/2016

Afgelopen dinsdag hebben wij ons wondertje in mijn buik mogen zien....trotse broers bleven maar vragen stellen en waren zeker onder de indruk! Bedankt dat je in je drukke werkschema tijd vrij kon maken voor ons. Het was een bijzondere ervaring voor ons 4tjes en ook nog eens reuze gezellig....voelde vertrouwd!

 

Echt een aanrader!

Door Monique op 27/05/2015

Wouw wat een mooie en duidelijke echo beelden. Geweldig! Bij ons eerste kindje de pretecho in Domburg laten maken, jammer dat we toen niet van jouw bestaan wisten. Deze beelden zijn zoveel mooier en duidelijker. Bedankt voor de heldere uitleg.

 

Wat was het leuk

Door Joanne  op 12/02/2015

Wat was het leuk, bijzonder, mooi, ontspannen en gezellig! We hadden dit voor geen goud willen missen en zouden het iedereen willen aanraden!!

 

Geslachtsbepalingsecho

Door Anne de Vries op 30/04/2014

Vanuit Leiden komen voor een geslachtsbepalingsecho zodat 3 generaties ( Oma, dochter, kleindochter) kunnen zien wat dochter krijgt.
Majdi bedankt voor de foto's en de tijd die je nam om ons alles te laten zien. We zijn zo blij dat het een meisje is.
Groetjes uit Leiden en wie weet komen we de pretecho ook bij je doen.

 

Twin echo 2d

Door Lenneke van goeije op 07/03/2014

Je ben een topper Majdi! Weer genoten van de echo 1e x wou ok perse voor kerst omdat we het 1e kerst wouden vertellen en toen zagen we dat het een tweeling werd! Vandaag 19 weken en 5 dagen en je maakte het weer super gezellig haha heel leuk om je te vertellen dat we er 2 jongens bijkrijgen en je krijgt zeker foto van de tweeling als ze er zijn!
Bedankt dat je ook zo leuk met ons dochtertje om ging haha je bent super!

 

Geslachtsbepaling

Door Familie van den Boom op 17/02/2014

Wat een mooie avond was het vandaag.. Samen met ons zoontje van 4 en mijn man zijn oudste dochter van 26 kwamen we voor de geslachtsbepaling van ons kleintje.. Meneer liet het meteen zien! Prachtig! Majdi betrok ons zoontje er ook echt bij, heel erg leuk!

Moment van de avond was toen Majdi aan Hans z'n dochter vroeg of ze al kinderen had, ze zei "Nee, nog niet". Allemaal kregen we kippenvel toen haar halfbroertje zei "Maar je hebt mij toch?" SMELT

Majdi, we hebben weer genoten van je enthousiasme en van de sfeer die je creëert! Rond de 30 weken komen we zeker bij je terug.

 

Ons eigenwijze wondertje?!

Door Nicole op 17/02/2014

We wisten al vrij vroeg dat we in verwachting waren.
De eerste echo was superspannend, maar we werden snel op ons gemak gesteld. We hadden een geslachtsbepaling en de baby lag op de buik, maar met veel geduld en wat geschud konden we het toch zien: een meisje! Super leuk!
Bij de 20 weken echo lag ze nog op haar buikje. Alles werd met veel geduld uitgelegd. Toen wilde we een 3d echo, maar onze kleine meid wilde niet! Veel gelachen en nog wat geschud, maar helaas werkte ze toch niet zo mee. Maar wat een topper die Majdi: we mochten nog een keer terug komen! Dat was vandaag en het leek even te lukken... Wat een schattige foto's! Maar ja, ons meisje was weer eigenwijs en legde gewoon allebei haar armen over haar hoofdje!
Over 2 weken nog een keer proberen, en dan is het bijna zover: 28-04-2014 wordt ze verwacht!! 

Ik raad iedereen deze echopraktijk zeker aan, ze heeft zoveel geduld en antwoord op alle vragen! Majdi helpt je op een vrolijke en leerzame manier door de zwangerschap heen!

Groetjes familie bax!

 

Geweldig

Door Agnes van de Burg op 24/01/2014

Het is zo enorm mooi om je kindje op deze manier al te zien.
Groetjes, Agnes.

 

Majdi maakt je zwangerschap nog leuker!

Door Mirjam de Nooijer op 06/11/2013

In juli zijn wij de trotse ouders geworden van een mooie dochter.
Alle echo's bij Majdi gedaan ook pretecho's. Was altijd ontzettend gezellig en een hele mooie ervaring.
Net na de bevalling ook heel leuk om te zien dat ze echt leek op het meisje van de 3 d echo, net of je je kindje dan al langer kent.
We vonden het altijd leuk om voor een echo te gaan, Majdi maakt je zwangerschap nog leuker!
Majdi bedankt voor alles!